ΠΡΟΤΑΣΗ Α.Ε. | Media Strom Advance Line
21594
page-template-default,page,page-id-21594,page-child,parent-pageid-21535,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.5,menu-animation-underline,fs-menu-animation-underline,popup-menu-fade,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Φιλοσοφία σχεδιασμού ADVANCE

Αναζητώντας το στρώμα που θα μας αγκαλιάσει ιδανικά, ακολουθώντας τις φυσικές καμπύλες του σώματός μας, απευθυνόμαστε στη σειρά Advance: μια εξαιρετική και πλήρη σειρά για ανθρώπους που επενδύουν στον αναζωογονητικό ύπνο, καθώς:
• Η εξαιρετική ορθοπεδική στήριξη επιτυγχάνεται από τα ανεξάρτητα ελατήρια Pocket, τα οποία προσφέρουν πολλαπλά σημεία στήριξης στο σώμα, αφού καθένα λειτουργεί ανεξάρτητα από τα υπόλοιπα. Χάρη στα ελατήρια Pocket, οι κινήσεις του συντρόφου σας δεν μπορούν να διακόψουν τον ύπνο σας.
• Η υπέροχη αίσθηση άνεσης και χαλάρωσης προέρχεται από τα υψηλής ποιότητας ανατομικά αφρώδη υλικά, τα οποία αγκαλιάζουν μοναδικά τις καμπύλες σας.
• Η υγιεινή και η ασφάλεια επιτυγχάνονται τόσο από τις πρωτογενείς και πιστοποιημένες πρώτες ύλες, όσο και από τα ειδικά επιλεγμένα οικολογικά υφάσματα που επενδύουν τα στρώματα, τα οποία ενισχύονται από αντιμικροβιακή επεξεργασία.
Οι ευεργετικές συνέπειες της αρωματοθεραπείας σάς αναζωογονούν όταν ξαπλώνετε στο κορυφαίο στρώμα της σειράς! Η ειδική επεξεργασία του υφάσματος με αρώματα και αιθέρια έλαια προσφέρει ψυχική ηρεμία, ομορφιά κι ευεξία.

 

Αγαπητοί μας πελάτες,

Το κατάστημά  μας από την Τετάρτη 18/3/2020 και μέχρι νεωτέρας θα παραμείνει κλειστό.

Η Υγεία μας είναι πάνω από όλα και μακάρι να το καταλάβουμε όλοι και να μείνουμε σπίτι.

Σε περίπτωση που μας  χρειαστείτε  παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας είτε μέσω  facebook  είτε στέλνοντας μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση protasi@otenet.gr, είτε καλώντας στο 6977413180 ώστε να οργανώσουμε την παράδοση του προϊόντος  που χρειάζεστε μέσω  courier ή την παραλαβή του  από την έδρα μας με δικό σας όχημα,  κατόπιν συνεννόησης.

Με σωστή οργάνωση και ψυχραιμία όλα θα πάνε καλά!

Από όλους εμάς στην ΠΡΟΤΑΣΗ ευχές για υγεία και δύναμη!

Αλέκος Πετράκης