ΠΡΟΤΑΣΗ Α.Ε. | IMETEC BELLISSIMA B1 700 CREATIVITY TYPE I5901
21893
post-template-default,single,single-post,postid-21893,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.5,menu-animation-underline,fs-menu-animation-underline,popup-menu-fade,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

IMETEC BELLISSIMA B1 700 CREATIVITY TYPE I5901

IMETEC BELLISSIMA B1 700 CREATIVITY TYPE I5901

Σίδερο μαλλιών Anniversary Creativity B1 700
Ίσια ή κυματιστά μαλλιά με μία μόνο κίνηση. Το επαγγελματικό σίδερο μαλλιών για τέλεια καθοριστικά αποτελέσματα.

Το Bellissima Creativity B1 700 της IMETEC είναι το επαγγελματικό σίδερο μαλλιών με Special Round Design: οι πλάκες είναι στρογγυλεμένες για να έχετε ένα άψογο ίσιο ή κυματιστό styling με μία μόνο κίνηση.
Το σύστημα Gloss & Shine Coating κατανέμει ομοιόμορφα τη θερμότητα, εξασφαλίζοντας απόλυτη προστασία και λάμψη στα μαλλιά.
Με το ειδικό Active Plates Technology το σίδερο μαλλιών προσαρμόζεται αυτόματα στο μέγεθος της τούφας, για ένα εξαιρετικά καθοριστικό styling στη στιγμή.
Χάρη στο Thermo Control, είναι δυνατό να ρυθμίσετε ηλεκτρονικά τη θερμοκρασία, από 150°C έως 230°C, ανάλογα με τον τύπο της τρίχας.
Το Quick Heating System θερμαίνει το σίδερο μαλλιών σε μερικά δευτερόλεπτα, καθιστώντας το αμέσως έτοιμο για χρήση.
Το σίδερο μαλλιών Bellissima Creativity εξασφαλίζει τη μέγιστη ομαλότητα για λαμπερά και πάντα προστατευμένα μαλλιά: με την επένδυση Gloss & Shine Coating.
Το Bellissima Creativity είναι ένας απαραίτητος σύμμαχος για την ομορφιά των μαλλιών σας, ακόμα πιο πολύτιμος διότι διαθέτει φινίρισμα από δέρμα.

FEATURES & FUNCTIONS
Χαρακτηριστικά
Special Round Design: στρογγυλεμένες πλάκες για να πετυχαίνετε ένα ίσιο ή κυματιστό styling.
Η Gloss & Shine Coating εγγυάται μια ομοιόμορφη διανομή της θερμότητας και μια εξαιρετική ομαλότητα, προσφέροντας ταυτόχρονα μέγιστη προστασία για εξαιρετικά λαμπερά μαλλιά.
Active Plates Technology: οι πλάκες προσαρμόζονται στις τούφες για ένα τέλειο καθοριστικό αποτέλεσμα με μία μόνο κίνηση.
Thermo Control: ηλεκτρονική ρύθμιση της θερμοκρασίας από 150°C έως 230°C.
Επένδυση πλακών Gloss & Shine Coating.
Quick Heating System: έτοιμη για χρήση σε λίγα δευτερόλεπτα. Σύστημα ασφάλισης πλακών.
Αυτόματη πολλαπλή τάση 100-240V
Αυτόματη απενεργοποίηση μετά από 60′.
Ασφάλιση πλήκτρων
Περιστρεφόμενο καλώδιο
Επένδυση χειρολαβής από γνήσιο δέρμα.

 

TIMH 62,00 ΕΥΡΩ